Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajakplasztika képes leírás - Arcplasztika.tlap.hu
részletek »

Ajakplasztika - Arcplasztika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: arcplasztika.tlap.hu » Ajakplasztika
Keresés
Találatok száma - 12 db
Ajak formálás műtéttel

Ajak formálás műtéttel

Az ajkak egyes alaki eltérései is javíthatók műtéttel. Lehetséges az ajkak sarkainak emelése (mosolygós jellegű ajak kialakítása) vagy az ajakpír ívének változtatása. Ezeket a műtéteket egyedi megbeszélés és komputeres tervezés előzi meg minden esetben.

Ajak- és szájpadhasadékok

Ajak- és szájpadhasadékok

Ajak- és szájpadhasadékok kialakulása,annak okai és hasadékcentrumokban történő korrigálása.Hasznos tanácsok szülőknek,leendő szülőknek erről a fejlődési rendellenességről és a mindennapi kezelésekről,beavatkozásokról.

Ajakfeltöltés

Ajakfeltöltés

Ajakfeltöltés, ajakvastagítás, ajaknagyobbítás, ajkak vastagítása, szájfeltöltés

Arcplasztika magazin hírek
Botox kezelés videó
Botox kezelés videó Az évek során megjelenő ráncok kezelésében, ránctalanításban, egyes nem kívánt izomműködések gyengítésében vagy a zavaró verejtékképződés, izzadás gátlásában igen hatásos, és egyre népszerűbb a BOTOX injekciós kezelés. A Botox kezelés nem ráncfeltöltés, de a teljesebb hatás érdekében, a két módszer kombinálható! A több szúrással beadott injekció...
Botox a szem környéki ráncokra
Botox a szem környéki ráncokra A botulinum toxin, ismertebb nevén a Botox rendkívül sikeresen alkalmazható...
Arcfeszesítés Aptos-szállal
Arcfeszesítés Aptos-szállal Az idősödő arc veszít víz és zsírszövet tartamából, így rugalmatlanná,...
Ajakfeltöltés, bőrfeszesítés - mit tud a Botox?

Ajakfeltöltés, bőrfeszesítés - mit tud a Botox?

Cikksorozatunkban olyan plasztikai beavatkozásokat mutatunk be, melyekkel még nyaralás előtt meglephetjük magunkat, vagy kedvesünket. Az első részben a ránc- és ajakfeltöltés módjait ismerhetjük meg.

Ajakformáló kezelések

Ajakformáló kezelések

A feltöltéses kezelés leggyakoribb indikációi - Ajakvastagítás, ajakformálás - homlokráncok, szemöldökök közötti ráncok - Alsó vagy felső ajak körüli apró ráncok - Besüppedt hegek kiemelése - Arckontúr, áll, járomív hangsúlyosabbá tétele

Ajakplasztika Dr Jánky György

Ajakplasztika Dr Jánky György

Plasztikai sebészeti magánklinikánkon hyaluronsavas feltöltéssel varázsoljuk szebbé a szépülni vágyó páciens ajkait. Ez a jelenleg legbiztonságosabb, orvosilag elfogadott eljárás, mely szinte fájdalommentes. Ezzel az anyaggal szinte egyáltalán nem fordul elő túlérzékenység. Autoimmun betegeknek nem ajánlott. A konzultáció során gondosan ügyelünk arra, hogy figyelembe vegyük az arc karakterét.

Ajakvastagítás

Ajakvastagítás

A Szent Gellért Ház a dél-alföldi térségben egyedülálló komplex magán egészségügyi szolgáltató centrum. Az épületkomplexumban, egyaránt megtalálhatóak a magánrendelők, az egynapos sebészeti centrum, a fekvőbeteg ellátási rész, a diagnosztikai központ, a fogászati centrum és a plasztikai sebészet.

Ajakvastagítás, ajakfeltöltés

Ajakvastagítás, ajakfeltöltés

Ajakplasztika - Minőségi arcplasztikai sebészetek, szolgáltatások leírása, képek, eljárások.

Mellplasztika után

Mellplasztika után

Weblapunkon egyszerűen és könnyen tájékozódhat, ha részletes információra van szüksége a plasztikai sebészetről és a kapcsolódó eljárásokról. Nézzen körül oldalunkon, ha szakszerű és kiemelkedő színvonalú beavatkozásokat keres, melyek esetében a szaktudás és a modern eljárások egyaránt számítanak. A profi plasztikai sebészet számunkra elsődleges. Jó, ha tudja, hogy az ár és a minőség is fontos a plasztikai műtétek esetén. Honlapunkon minden olyan információ megtalálható, mely a plasztikai sebészettel és az esztétikai műtétekkel foglalkozik. Nézzen körül oldalunkon, ha részletesen tájékozódni szeretne a felhasznált alapanyagokról, implantátumokról. Ha adatokra van szüksége például a felhasznált alapanyagokról, (implantátumokról, stb.) és az egyes műtétekről, beavatkozásokról abban is tudunk segíteni.

Hirdetés
Rcontur Plasztikai sebészet

Rcontur Plasztikai sebészet

Honlapunkon minden olyan információ megtalálható ami a plasztikai sebészettel kapcsolatos. Orca a XXI. századi plasztikai sebészet szempontjából Viszonylag sok egyén problémásan éli meg az öregedés tüneteinek előbújását, első sorban, ha ezek a tekintetünkön helyezkednek el. Fejünket semmiképpen sem vagyunk képesek elfedni a figyelő tekintetek elől. A plasztikai sebészet az orcán nem csakis az évek jeleinek orvoslásával összefüggésben csinál beavatkozásokat. Ezen az mindamellett nem túlságosan óriási testtájunkon nincs olyan terület, amihez a plasztika sebészet ne lenne képes hozzányúlni. Bármivel is legyen problémánk, tudnak orvosolni.

Szájfeltöltés - Rhino-Contur Kft.

Szájfeltöltés - Rhino-Contur Kft.

Honlapunkon mindent megtalál, ha információra van szüksége a plasztikai sebészetről és az ehhez kapcsolódó eljárásokról. Tájékozódjon a részletekről, látogasson el oldalunkra, ahol részletesen informálódhat a leggyakoribb és a modern plasztikai eljárásokról. A plasztikai műtétek, és az eljárások számos formáját és típusát megtalálhatja. A plasztikai műtétek esetén mindig érdemes körültekintően tájékozódni. Több szempontot is érdemes figyelembe kell venni; az ár és a minőség is egyaránt fontos a műtétek esetén. Emellett a kiadásokat is érdemes számításba venni. Forduljon hozzánk, amennyiben profi és kiemelkedő színvonalú eljárásokat keres, melyek esetében a szaktudás és a legmodernebb eljárások is teret kapnak.

Széptest plasztikai sebészet

Széptest plasztikai sebészet

A Széptest klinika teljeskörű arc és alakformáló plasztikai műtétekkel foglalkozik sikeresen évek óta. Kezeléseink között szerepel a ráncfeltöltés, ránc kezelés, fül és orr plasztika, szemhéjplasztika, illetve ajakfeltöltés. Különböző technológiákat használva érjük el ügyfeleink elégedettségét. Így például az elsők között használjuk a Macrolan gélt

Tuti menü