Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Arcplasztikai centrumok képes leírás - Arcplasztika.tlap.hu
részletek »

Arcplasztikai centrumok - Arcplasztika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: arcplasztika.tlap.hu » Arcplasztikai centrumok
Keresés
Találatok száma - 29 db
Aesthetic Plasztikai Sebészet

Aesthetic Plasztikai Sebészet

Az Aesthetic Plasztikai Sebészet, Dr. Urszán Albert plasztikai sebész, főorvos vezetésével. Tevékenységi körök: mellplasztika, mellnagyobbítás, mellkisebbítés, mellfelvarrás, zsírleszívás, szemhéjplasztika, arcplasztika, orrplasztika, fülplasztika, hasplasztika.

arcplasztika - plasztikai sebészet

arcplasztika - plasztikai sebészet

A természetes öregedés folyamata szembeötlően arcunkon és nyakunkon jelenik meg. Az arc és a nyak bőre elveszti rugalmasságát, mélyebb ráncok jelennek meg, melyek komoly lelki problémákat okozhatnak mind a nőknek, mind a férfiaknak. Az arcplasztika sem állíthatja meg a természetes öregedés folyamatát, de bizonyos mértékben képes visszaforgatni az idő kerekét, csökkenteni az öregedés feltűnő jeleit. Az arcplasztika ideális megoldás mindazoknak, akiknek a bőre az idő előrehaladtával megereszkedett, és már nem elegendő az arc egyes részeinek kezelése (ráncfeltöltés, Botox) a feszes, ránctalan bőr eléréséhez. A laza, lógó bőr az arcon és a nyakon jó eredménnyel korrigálható műtéti beavatkozással: kisimíthatóak a mély ráncok, feszesebbé tehető az arc és a nyak bőre. Általában 40 éves kor felett végezzük az arc- és a nyak plasztikát.

Arcplasztika Dr Jánky György Bp. XI.ker.

Arcplasztika Dr Jánky György Bp. XI.ker.

Magánklinikánkon 1993 óta végzünk plasztikai műtéteket. Leggyakoribb kérések: arcplasztika, szemhéjplasztika, ráncfeltöltés, ajakvastagítás. Mindig ügyelünk az arc karakterének, harmóniájának megőrzésére, segítünk a megfelelő kezelés-műtét kiválasztásában. Ügyfeleink teljes bizalommal ajánlanak minket tovább ismerőseiknek, barátaiknak. Az elégedett, boldog páciens a legjobb reklám.

Arcplasztika magazin hírek
Botox kezelés videó
Botox kezelés videó Az évek során megjelenő ráncok kezelésében, ránctalanításban, egyes nem kívánt izomműködések gyengítésében vagy a zavaró verejtékképződés, izzadás gátlásában igen hatásos, és egyre népszerűbb a BOTOX injekciós kezelés. A Botox kezelés nem ráncfeltöltés, de a teljesebb hatás érdekében, a két módszer kombinálható! A több szúrással beadott injekció...
Botox a szem környéki ráncokra
Botox a szem környéki ráncokra A botulinum toxin, ismertebb nevén a Botox rendkívül sikeresen alkalmazható...
Arcfeszesítés Aptos-szállal
Arcfeszesítés Aptos-szállal Az idősödő arc veszít víz és zsírszövet tartamából, így rugalmatlanná,...
Arcplasztikai kezelések Budapesten

Arcplasztikai kezelések Budapesten

Ahogyan öregszünk, arcunk úgy veszít rugalmasságából. Arcbőrünk megereszkedik, egyre több barázda és ránc jelenik meg rajta. Szerencsére ez a folyamat lassítható, és korrigálható. Arcplasztikai kezeléseinken pácienseink a fiatalos megjelenésüket nyerik vissza. Kevesebb ránc, feszeseb bőr, és 5-10 évvel fiatalabb önmaguk köszön vissza a tükörben a kezelések után. Szakorvosaink hosszú évek tapasztalatait felhasználva hosszantartó megoldást kínálnak a megereszkedett bőr megszűntetésére. Arcéle, álla újra látható formát ölthet. Arcplasztikai kezeléseket Budapesti orvosesztétikai központunkban végzünk, ahova szeretettel várjuk a szépülni vágyókat.

Ars Corporis

Ars Corporis

Az arc a test azon része, amely az ember egyedi jellemzőinek egyik legfőbb hordozója. Az idő múlásával az egész szervezetet, testet érintő változások ezen a területen is megmutatkoznak, de talán helyzeténél fogva jobban érzékelhetőek az egyéb, fedhető területekhez képest.

Ars Medica Lézerklinika -  Plasztikai sebészet, arcplasztika

Ars Medica Lézerklinika - Plasztikai sebészet, arcplasztika

Az első megbeszélés alkalmával az operáló orvossal részletesen megbeszélheti a tervezett plasztikai műtétet. Plasztikai műtétek: arc és nyakplasztika műtét, arcránctalanítás artecoll-lal, botox feltöltés, elálló fül műtét, orrplasztika, ráncfeltöltés Restylane-nal, szemhéjplasztika, zsírleszívás.

Art Medic Klinika

Art Medic Klinika

Az Art Medic Klinika 1991 óta várja plasztikai sebészetén és fogászatán a pácienseket. Budán, Pasaréten található klinikánkon a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki Önt.

ArtReal Plasztikai Sebészet

ArtReal Plasztikai Sebészet

ArtReal Plasztikai Sebészet - Plasztikai eljárások a tudomány és technika aktuális legmagasabb szintjén Budapest egyik legkorszerűbben felszerelt, tágas műtőjében.

Bőrfeszesítés, ránctalanítás - monalisacentrum.com

Bőrfeszesítés, ránctalanítás - monalisacentrum.com

A Mona Lisa Lézerklinika szolgáltatásai: Lézeres szőrtelenítés, végleges szőrtelenítés, plasztikai sebészet, bőrfeszesítés, ránctalanítás, szemhéjplasztika, mellnagyobbítás. Hivatásunknak tekintjük, hogy a legmodernebb eljárások segítségével harmóniába hozzuk a fiatalos lelket a testtel. Részletesebb információkért kérjük keresse fel honlapunkat. Köszönjük!

Hirdetés
Budapest Plasztika

Budapest Plasztika

Plasztikai sebészet és alakformálás, test és arcplasztika, fülplasztika, szemhéjplasztika, botox ránctalanítás, mellplasztika, mellimplantátum beültetése, hasplasztika, zsírleszívás, fenékplasztika és combplasztikai műtétek Budapesten tapasztalt plasztikai sebész által. Plasztikai beavatkozás nőknek és férfiaknak elérhető áron Budapesten.

Budapest Plasztikai Intézet

Budapest Plasztikai Intézet

Még a legmodernebb kozmetikai szerek használata sem óv meg attól, hogy arcbőrünk idővel veszítsen a feszességéből, ráncossá, rugalmatlanná válik. Az arcplasztika nem állítja meg az idő múlását, de életkorához képest fiatalabb megjelenést biztosít az Ön számára. Ha az arcplasztika mellett döntött, keresse fel plasztikai sebészünket, aki egy vizsgálatot követően tájékoztatja Önt a lehetséges megoldásokról. Az első konzultáción átbeszélik a különböző műtéti eljárásokat, kockázati tényezőket. A konzultáció végén Ön személyre szabott szakvéleményt kap arcplasztikai beavatkozását illetően.

Driss Plasztikai Sebészet

Driss Plasztikai Sebészet

Driss Plasztikai Sebészet - Driss Plasztikai Sebészet - Budapest - Groningen. Orvosaink széleskörű nemzetközi gyakorlattal rendelkeznek, s tagjai az International Confederation of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery ( IPRAS ) és a Magyar Plasztikai helyreállító és Esztétikai Sebész Társaságnak ( MPHEST ).

Dunakanyar Orvosi Centrum

Dunakanyar Orvosi Centrum

A DOC-ot (Dunakanyar Orvosi Centrumot) 2004-ben azzal a céllal nyitottuk, hogy minél szélesebb körben biztosítsunk szakmailag színvonalas ellátást - fekvőbeteg háttérrel - a hozzánk forduló pácienseknek. Megnyugtató, hangulatos környezetben, a várakozási időt minimálisra csökkentve fogadjuk a hozzánk fordulókat. Reméljük, hogy gyógyító, megelőző szolgáltatásunkkal hozzájárulhatunk az Ön egészségének megőrzéséhez illetve helyreállításához:

Elite Clinic

Elite Clinic

Elite Clinic - esztétikai sebészet, plasztikai sebészet, lézerplasztika

Empire Szépségklinika

Empire Szépségklinika

Nyugat-Magyarországon, Mosonmagyaróvár belvárosában (Bécstől 60, Pozsonytól 30 km-re), kisvárosias, diszkrét és mégis exkluzív környezetben, megfizethető fogászati és plasztikai sebészeti szolgáltatásokkal várjuk Önt és minden kedves érdeklődőt!

Forma Plasztika

Forma Plasztika

Arcplasztika és egyéb szépészeti beavatkozások. Plasztikai beavatkozások európai színvonalon és elérhető áron szépségklinikánkon.

Kelemed Plasztikai Sebészet

Kelemed Plasztikai Sebészet

Az arcplasztikát /"face lifting"/ leggyakrabban az életkor előrehaladtával kialakuló változások miatt fiatalító céllal végzik, ritkábban az arc elonytelen alkati tulajdonságainak megszüntetésére vagy egyoldali arcidegbénulás korrrekciójára. Az arcplasztika módszerei és eszközei az elmúlt 2-3 évtizedben rendkívül gyorsan fejlodtek. Az arc szerkezetének pontosabb megismerése ujabb eljárásokat eredményezett. A cél nem a "túlfeszitetten sima" arcbor elérése, hanem a természetes, fiatalos és a páciens karaktervonásait megorző és hangsúlyozó megjelenés!

Tuti menü