Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Arcplasztika linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Arcplasztika képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: arcplasztika.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 132 db
 	 Tájékoztató a fülkagyló esztétikai műtéteiről

Tájékoztató a fülkagyló esztétikai műtéteiről

ArtReal Plasztikai Sebészet - Plasztikai eljárások a tudomány és technika aktuális legmagasabb szintjén Budapest egyik legkorszerűbben felszerelt, tágas műtőjében.

24 karátos arany kezelés

24 karátos arany kezelés

Az UMO luxus arckezelő programja során a nanotechnológiás gép és a Gamma PGA segítségével ellátjuk a bőrt a megfelelő hatóanyagokkal. Az arany kezelés leglátványosabb része a 24 karátos, színarany lapkák felhelyezése a bőrre. A kezelés során a szem és környéke sem marad arany nélkül, a teljes arc befedésre kerül.

5-15 évet is fiatalít a Botox

5-15 évet is fiatalít a Botox

Az elmúlt években világszerte egyre nagyobb népszerűségre tett szert a Botox-kezelés, melynek hatására akár éveket is fiatalodhat a páciens arcbőre. A Botox-injekció enyhén lebénítja a mimikai izmokat, így az arcbőr ráncai kisimulnak.

Arcplasztika magazin hírek
Botox kezelés videó
Botox kezelés videó Az évek során megjelenő ráncok kezelésében, ránctalanításban, egyes nem kívánt izomműködések gyengítésében vagy a zavaró verejtékképződés, izzadás gátlásában igen hatásos, és egyre népszerűbb a BOTOX injekciós kezelés. A Botox kezelés nem ráncfeltöltés, de a teljesebb hatás érdekében, a két módszer kombinálható! A több szúrással beadott injekció...
Botox a szem környéki ráncokra
Botox a szem környéki ráncokra A botulinum toxin, ismertebb nevén a Botox rendkívül sikeresen alkalmazható...
Arcfeszesítés Aptos-szállal
Arcfeszesítés Aptos-szállal Az idősödő arc veszít víz és zsírszövet tartamából, így rugalmatlanná,...
A fiatalító arcplasztika

A fiatalító arcplasztika

Ahogy öregszünk, lassan megjelennek, majd mélyülni kezdenek a homlokon, a szem és száj környékén a ráncok. Ha a kozmetikumok már nem segítenek, jöhet a fiatalító arcplasztika. A két-három órás műtét évekre garantálja a fiatalos megjelenést.

A fiatalság ára

A fiatalság ára

Az amerikai arcplasztikai és helyreállító műtéti akadémia (AAFPRS) új éves felmérése szerint a sebész szakorvosok közel 80 százaléka olyan nem-invazív kozmetikai eljárások növekedésről számoltak be az elmúlt egy évben, amelyekkel elhalaszthatók az öregedés tünetei és a költségesebb műtétek hatásai. A leggyakrabban kért nem-invazív beavatkozások közé tartozik a Botox (96 százalék); a hámfeltöltés (93 százalék), például hialuronsavval; és az ablációs bőrmegújító kezelés (92 százalék), mint például a dermabláció és az intenzív lézerpulzus (IPL) kezelések.

A fiatalság elixírje

A fiatalság elixírje

A hyaluronsav felelős szöveteink rugalmasságáért, vízfelvevő-és megtartó képességéért. A kötőszövetben hálószerűen kapcsolja össze és tölti ki a sejtek közötti állományt, így biztosítja a bőr feszességét, simaságát. A kötőszövet rugalmas nyújthatóságáért, terhelhetőségéért a kollagén felelős. Sajnos idővel ezen anyagok mennyisége folyamatosan csökken szervezetünkben, és megjelennek a ráncok, foltok, pigmentrendellenességek. Hydroabráziós kezelés során kíméletesen, ám hatékonyan eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, és újak képzésére serkentjük a bőrt. Ezáltal könnyedén bejuttathatók a tiszta, bőrbarát hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe és jelentősen fokozható hatásuk. Ez a kíméletes bőrmegújító hámlasztó eljárás még a legérzékenyebb bőrűek számára is biztonságos, nem jár fájdalommal, nem okoz allergiát, nincs mellékhatása, nem teszi fényérzékennyé a bőrt.

A fül plasztikai sebészeti átalakításának lehetőségei

A fül plasztikai sebészeti átalakításának lehetőségei

A fülkagyló különböző mértékű alaki elváltozásai már fiatal korban problémát okozhatnak. A fülplasztikai beavatkozás viszont ideális megoldást jelenthet mindazoknak, akiknek veleszületetten elálló vagy aszimmetrikus füleik vannak, esetleg valamilyen sérülés, baleset miatt deformálódtak a fülkagylóik. Maradnak-e látható hegek a fülplasztikai műtétek után? Lehetnek-e szövődményei a beavatkozásnak?

A szemhéjplasztika ismertetése és alternatívái

A szemhéjplasztika ismertetése és alternatívái

Bizonyára Ön is olvasta már a szemhéjplasztika szót. Figyelembe véve, hogy a szemhéjplasztika az egyik legsűrűbben alkalmazott kozmetikai beavatkozás napjainkban, ezen semmi csodálkozni való nincs. Egy ilyen beavatkozás körülbelül tíz év körüli hatással rendelkezik. Akik kevésbé fájdalmas alternatívát szeretnének, azoknak pedig még mindig kiváló választás az ultrahangos terápia. Ha szeretne még több információt olvasni a szemhéjplasztikáról, a Nu-medical oldalára kattintva ezt könnyedén megteheti.

Aesthetic Plasztikai Sebészet

Aesthetic Plasztikai Sebészet

Az Aesthetic Plasztikai Sebészet, Dr. Urszán Albert plasztikai sebész, főorvos vezetésével. Tevékenységi körök: mellplasztika, mellnagyobbítás, mellkisebbítés, mellfelvarrás, zsírleszívás, szemhéjplasztika, arcplasztika, orrplasztika, fülplasztika, hasplasztika.

Hirdetés
Ajak formálás műtéttel

Ajak formálás műtéttel

Az ajkak egyes alaki eltérései is javíthatók műtéttel. Lehetséges az ajkak sarkainak emelése (mosolygós jellegű ajak kialakítása) vagy az ajakpír ívének változtatása. Ezeket a műtéteket egyedi megbeszélés és komputeres tervezés előzi meg minden esetben.

Ajak- és szájpadhasadékok

Ajak- és szájpadhasadékok

Ajak- és szájpadhasadékok kialakulása,annak okai és hasadékcentrumokban történő korrigálása.Hasznos tanácsok szülőknek,leendő szülőknek erről a fejlődési rendellenességről és a mindennapi kezelésekről,beavatkozásokról.

Ajakfeltöltés

Ajakfeltöltés

Ajakfeltöltés, ajakvastagítás, ajaknagyobbítás, ajkak vastagítása, szájfeltöltés

Ajakfeltöltés, bőrfeszesítés - mit tud a Botox?

Ajakfeltöltés, bőrfeszesítés - mit tud a Botox?

Cikksorozatunkban olyan plasztikai beavatkozásokat mutatunk be, melyekkel még nyaralás előtt meglephetjük magunkat, vagy kedvesünket. Az első részben a ránc- és ajakfeltöltés módjait ismerhetjük meg.

Ajakformáló kezelések

Ajakformáló kezelések

A feltöltéses kezelés leggyakoribb indikációi - Ajakvastagítás, ajakformálás - homlokráncok, szemöldökök közötti ráncok - Alsó vagy felső ajak körüli apró ráncok - Besüppedt hegek kiemelése - Arckontúr, áll, járomív hangsúlyosabbá tétele

Ajakplasztika Dr Jánky György

Ajakplasztika Dr Jánky György

Plasztikai sebészeti magánklinikánkon hyaluronsavas feltöltéssel varázsoljuk szebbé a szépülni vágyó páciens ajkait. Ez a jelenleg legbiztonságosabb, orvosilag elfogadott eljárás, mely szinte fájdalommentes. Ezzel az anyaggal szinte egyáltalán nem fordul elő túlérzékenység. Autoimmun betegeknek nem ajánlott. A konzultáció során gondosan ügyelünk arra, hogy figyelembe vegyük az arc karakterét.

Ajakvastagítás

Ajakvastagítás

A Szent Gellért Ház a dél-alföldi térségben egyedülálló komplex magán egészségügyi szolgáltató centrum. Az épületkomplexumban, egyaránt megtalálhatóak a magánrendelők, az egynapos sebészeti centrum, a fekvőbeteg ellátási rész, a diagnosztikai központ, a fogászati centrum és a plasztikai sebészet.

Ajakvastagítás, ajakfeltöltés

Ajakvastagítás, ajakfeltöltés

Ajakplasztika - Minőségi arcplasztikai sebészetek, szolgáltatások leírása, képek, eljárások.

Tuti menü