Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Az idősödő arc veszít víz és zsírszövet tartamából, így rugalmatlanná, petyhüdtté válik. Az arc, szem körüli terület, a szemöldök, az orca, az áll- és nyakrész lógása idős arc benyomását kel - Arcplasztika magazin
részletek »

Arcfeszesítés Aptos-szállal

Idővel az arcbőrünk elveszíti feszességét és a korábban alkalmazott eljárások, kozmetikai készítmények és kezelések sem elég hatásosak megőrzésére, ezért az arcplasztika mindazok számára ajánlott, akik látványos javulást, fiatalosabb bőrt szeretnének
Arcplasztika magazin
Itt vagy: Arcplasztika magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Arcfeszesítés Aptos-szállal
Arcfeszesítés Aptos-szállal
Aptos-szál
Az idősödő arc veszít víz és zsírszövet tartamából, így rugalmatlanná, petyhüdtté válik. Az arc, szem körüli terület, a szemöldök, az orca, az áll- és nyakrész lógása idős arc benyomását kelthetik a 40-es korosztálynál. Alkati tényezők miatt ennél fiatalabb korban (30 év)is kialakulhat az orca és a szemöldök megereszkedése, amelyre plasztikai sebésze az Aptos-szál feszesítést javasolhatja .
Az APTOS-szál egy polypropilénből készült igen vékony rudacska végig apró horogszerű fogakkal, amelyek egy irányban fekszenek és visszafelé húzva nyílnak ki. A fonalat egy injekciós tű segítségével a megfelelő mélységbe vezetik be, majd a szálat kissé megfeszítik, ami a horgas fogazatával belekapaszkodik a környező szövetbe, s megemeli az arc bőrét. Így rögzíthető a megereszkedett szövetrész a kívánt feszességben.

Ez a módszer kíméletes, fájdalommal és hegesedéssel nem járó, biztonságos megoldás a lógó szemhéj, a megereszkedett áll-, nyakrész és a beesett arc korrigálására a teljes arcplasztika előtt.

Időtartam: kb. 20 perc

Szövődmények: Az érzéstelenítés megszűnésével enyhe fájdalom, minimális duzzanat, amely néhány óra után teljesen megszűnik. A kezelt területen ritkán kisebb bevérzés előfordulhat, de ez néhány napon belül felszívódik.

Gyógyulás: Az APTOS-szál beültetése különösebb utókezelést nem igényel, és nincs varratszedés sem. A beavatkozás után 1 héttel orvosi kontroll javasolt.

Eredmény: A lifting hatás azonnal látható, ami kb. 2-5 évig tart, attól függően, hogy milyen gyorsan változik a bőr struktúrája (genetikai tényezők, életmód, táplálkozás, stb).

Érzéstelenítés: helyi érzéstelenítés (Lidocain injekció)
Ellátás: Ambulánsan
Hirdetés
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - arcplasztika, plasztikai sebészet, ránc
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2011-09-08 12:01:21
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü