Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Az évek során megjelenő ráncok kezelésében, ránctalanításban, egyes nem kívánt izomműködések gyengítésében vagy a zavaró verejtékképződés, izzadás gátlásában igen hatásos, és egyre népszerűb - Arcplasztika magazin
részletek »

Botox kezelés videó

Idővel az arcbőrünk elveszíti feszességét és a korábban alkalmazott eljárások, kozmetikai készítmények és kezelések sem elég hatásosak megőrzésére, ezért az arcplasztika mindazok számára ajánlott, akik látványos javulást, fiatalosabb bőrt szeretnének
Arcplasztika magazin
Itt vagy: Arcplasztika magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Botox kezelés videó
Botox kezelés videó
Botox injekció
Az évek során megjelenő ráncok kezelésében, ránctalanításban, egyes nem kívánt izomműködések gyengítésében vagy a zavaró verejtékképződés, izzadás gátlásában igen hatásos, és egyre népszerűbb a BOTOX injekciós kezelés.
A Botox kezelés nem ráncfeltöltés, de a teljesebb hatás érdekében, a két módszer kombinálható! A több szúrással beadott injekció hatását a mozgató idegvégződéseken azáltal fejti ki, hogy az ingerület-átvitelt akadályozza, ezáltal gátolva a beadás helyén lévő izmok illetve verejtékmirigyek működését.

A ráncok kialakulásában szerepet játszó izmok bénítása révén érhető el a ránctalanító hatás.

Statisztikák szerint a Botox injekciós ránckezelés világszerte a legtöbbször végzett esztétikai beavatkozás. Használatában igen nagy előnyt jelent a könnyű, gyors, szinte fájdalommentes alkalmazhatóság, a jól behatárolható és hatásos eredmény.

Olyan területeken is kitűnő az eredményessége, ahol a hagyományos kezelések hatástalanok, vagy csak bonyolult műtéti eljárásokkal lehetne segíteni.
Hirdetés

Az úgynevezett Botox-kezelés lényege, hogy a botulin toxin (ennek rövidítése a Botox) hígított oldatával, illetve annak befecskendezésével átmenetileg gátolják a ráncképződésért felelős mimikai izmok működését. A kezelés eredményeként a szem körüli szarkalábak, a homlokon húzódó mély ráncok kisimulnak.

A toxin hatására az izom működése egy héttel később blokkol le, ez az állapot három-öt hétig tart, majd megindul a regenerációs folyamat. A ránctalanság maximum fél évig marad fenn, ekkor további injekciók szükségesek. A regenerációs folyamat a későbbi Botox-kezeléseket követően lassúbbodik (vagyis a hatás tovább tart).
Botox kezelés videón
A videó egy szemöldökök közötti ránc botox kezelését mutatja be.
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - botox,ránctalanítás,arcápolás,szem,ránc
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2011-09-09 09:44:46
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü