Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Műtéti eljárások képes leírás - Arcplasztika.tlap.hu
részletek »

Műtéti eljárások - Arcplasztika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: arcplasztika.tlap.hu » Műtéti eljárások
Keresés
Találatok száma - 7 db
A fiatalító arcplasztika

A fiatalító arcplasztika

Ahogy öregszünk, lassan megjelennek, majd mélyülni kezdenek a homlokon, a szem és száj környékén a ráncok. Ha a kozmetikumok már nem segítenek, jöhet a fiatalító arcplasztika. A két-három órás műtét évekre garantálja a fiatalos megjelenést.

Arcplasztika metszési vonalai

Arcplasztika metszési vonalai

Az életkor előrehaladtával az arc bőrének feszessége, tónusa csökken, jobban érvényesül a gravitáció hatása. A homlok, halánték megereszkedése elsősorban a szemöldökön, illetve a szemhéjakon látszik. A szemöldök lejjebb kerül, a felső szemhéjakon bőrfelesleg alakul ki. Az alsó szemhéjakon táskák jelennek meg (ez esetben szemhéjplasztika is ajánlott). A megereszkedő bőr hangsúlyossá teszi az orrszárnytól a szájzugig terjedő redőt, a nyaki ráncokat, és megjelenhet a toka is.

Endoszkópos arcplasztika

Endoszkópos arcplasztika

Endoszkópos arcplasztika, arcfelvarrás, face-lifting, mini arcplasztika

Arcplasztika magazin hírek
Botox kezelés videó
Botox kezelés videó Az évek során megjelenő ráncok kezelésében, ránctalanításban, egyes nem kívánt izomműködések gyengítésében vagy a zavaró verejtékképződés, izzadás gátlásában igen hatásos, és egyre népszerűbb a BOTOX injekciós kezelés. A Botox kezelés nem ráncfeltöltés, de a teljesebb hatás érdekében, a két módszer kombinálható! A több szúrással beadott injekció...
Botox a szem környéki ráncokra
Botox a szem környéki ráncokra A botulinum toxin, ismertebb nevén a Botox rendkívül sikeresen alkalmazható...
Arcfeszesítés Aptos-szállal
Arcfeszesítés Aptos-szállal Az idősödő arc veszít víz és zsírszövet tartamából, így rugalmatlanná,...
Klasszikus arcplasztika

Klasszikus arcplasztika

Az arcplasztika során a teljes arcbőr feszesítése és a felesleges bőr kivágása történik a beavatkozás során, a metszés a halántéki részből indul ki, a fül előtt és mögött folytatódik, a hajjal fedett nyaki részen végződik..

Mini arcplasztika

Mini arcplasztika

arcplasztika,nyakplasztika,arc,nyak,toka ,ráncfelvarrás,ránc,ránctalanítás,arcfelv arrás,nyakfelvarrás,arcátültetés,átülteté s,arcfiatalítás,Alak,Stúdió,Csuha,dr,plas ztikai,sebészet,sebész,plasztika,műtét,ké pek,galéria,szakorvos,képgaléria,kép,klin ika,árak,ár,árlista,számítógépes,modellez és,orrmodellezés,magánklinika,főorvos,orv os,részletfizetés,díjtalan,konzultáció,in gyen,ingyenes,anyajegy,hajátültetés,kisaj akplasztika,intimsebészet,intim,hegkorrek ció,korrekció

Szemhéj plasztika - Rhino-Contur Kft.

Szemhéj plasztika - Rhino-Contur Kft.

Honlapunkon gyorsan és könnyen tájékozódhat, ha információra van szüksége a plasztikai sebészetről és a kapcsolódó eljárásokról. Forduljon hozzánk, amennyiben szakszerű és kiemelkedő színvonalú eljárásokat keres, melyek esetében a szaktudás és a modern eljárások egyaránt teret kapnak. A minőségi plasztikai sebészet számunkra elsődleges. Számos szempontot is érdemes figyelembe venni; az ár és a minőség is fontos a plasztikai műtétek esetén.Weblapunkon olvashat a plasztikai műtétek alkalmazási területeiről, költségeiről is informálódhat. Jó, ha tudja, hogy a modern eljárásoknak köszönhetően a kezeléseknek minimális a kockázata, nálunk a megfizethető költségek mellett, a profi minőség is garantált. Emellett a kiadásokat is érdemes számításba venni. Forduljon hozzánk, ha profi és kiemelkedő színvonalú eljárásokat keres, melyeknél a szaktudás és a legmodernebb eljárások teret kapnak.

Szemhéjplasztika, alsó és felső szemhéj plasztikai műtétek árak,

Szemhéjplasztika, alsó és felső szemhéj plasztikai műtétek árak,

A fiatalos, igéző tekintet nálunk nem álom: valóság! Szemhéjplasztika, kedvező áron, kellemes környezetben, 1992 óta működő belvárosi magánklinikán. A kezelés lehetőségei A szemhéj plasztikai műtét célja a fiatalosabb, kellemesebb megjelenés, az esztétikai és funkcionális helyreállítás, a szem körüli szövetek eredeti állapothoz közeli műtéti rekonstrukciója. Alsó szemhéjnál, amennyiben szükséges, a felesleges zsírszövet eltávolítása, felső szemhéjnál a petyhüdt, lelógó bőrfelesleg eltávolítása. Mindezt úgy, hogy szinte ne lehessen észrevenni a beavatkozást. A metszési vonalakat ezért ezeknél a műtéteknél a ráncokba rejtjük. A páciensnek őszintén meg kell beszélnie a műtétet végző orvossal elvárásait, de nem szabad elfelejteni, hogy az elvárható eredmény a forma, a kontúr, valamint a funkció javítása és soha nem a tökéletes állapot. A szemhéjplasztikai műtét javítva külsejét, megteremtheti önbizalmát, látási nehezítettség esetében pedig megszünteti a panaszokat is.

Tuti menü