Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Plasztikai sebészek képes leírás - Arcplasztika.tlap.hu
részletek »

Plasztikai sebészek - Arcplasztika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: arcplasztika.tlap.hu » Plasztikai sebészek
Keresés
Találatok száma - 11 db
Dr Falus György

Dr Falus György

Dr. Falus György plasztikai sebész a szépség szakértője, speciális tapasztalat mellplasztika, arcplasztika, szemhélyplasztika

Dr Galbáts Gabriella

Dr Galbáts Gabriella

Sebészrendelőnkben plasztikai és esztétikai sebészeti eljárásokat valamint kiegészitő kezeléseket, terápiákat végzünk. Személyes megbeszélés keretén belül határozzuk meg, hogy mely terápia vagy kezelés a legalkalmasabb, s ezt követően minden képességünkkel, tudásunkkal s a technológiai háttér nyújtotta lehetőségeinkkel azon dolgozunk, hogy a közösen meghatározott célt megvalósitsuk. Amennyiben többet szeretne tudni az egyes eljárásokról, konkrét kérdése van, vagy segitségre van szüksége a döntéshozatalban, várom megkeresését!

Dr Kathó Jenő

Dr Kathó Jenő

Kathó Plasztikai Központ Műtéteinket szükség- és igény szerint altatásban vagy helyi érzéstelenítésben végezzük, altatás esetén legalább egy éjszakás bennfekvéssel, megfigyeléssel, ügyeletes orvos és nővér felügyelete mellett. Döntő részben esztétikai jellegű beavatkozásokat végzünk, a magánklinikák keretein belül korrekten végezhető műtétek széles skáláját művelve. Alapelvünk: nil nocere! - soha ne árts! Ennek megfelelően elsősorban biztonságra törekszünk, pácienseink egészségét és a műtét sikerét soha nem kockáztatjuk. Komplex szolgáltatást igyekszünk nyújtani - a műtét előtti részletes megbeszélés-felvilágosítás, a műtét előtti kivizsgálás, a műtét, a szükséges műtét utáni bennfekvés-megfigyelés, a műtét utáni gondozás egészét egységben végezzük! Egyre több (jelenleg huszonegy) Egészségpénztárral állunk szerződésben, lehetőség van részletfizetésre is!

Arcplasztika magazin hírek
Botox kezelés videó
Botox kezelés videó Az évek során megjelenő ráncok kezelésében, ránctalanításban, egyes nem kívánt izomműködések gyengítésében vagy a zavaró verejtékképződés, izzadás gátlásában igen hatásos, és egyre népszerűbb a BOTOX injekciós kezelés. A Botox kezelés nem ráncfeltöltés, de a teljesebb hatás érdekében, a két módszer kombinálható! A több szúrással beadott injekció...
Botox a szem környéki ráncokra
Botox a szem környéki ráncokra A botulinum toxin, ismertebb nevén a Botox rendkívül sikeresen alkalmazható...
Arcfeszesítés Aptos-szállal
Arcfeszesítés Aptos-szállal Az idősödő arc veszít víz és zsírszövet tartamából, így rugalmatlanná,...
Dr Pap Péter

Dr Pap Péter

Külső megjelenésünk alapvetően befolyásolhatja hangulatunkat és Önbizalmunkat. Az esztétikai sebészet feladata, hogy ezektől a problémáktól megszabadítsa a pácienseket, nevezetesen sebészeti eljárásokkal korrigálja az egyes testrészek előnytelen formáját vagy működését. Ezek a kisebb vagy nagyobb eltérések lehetnek veleszületettek, de kialakulhatnak az életkor előrehaladtával vagy megjelenhetnek terhességet, szoptatást követően. Balesetek, betegségek, fejlődési rendellenességek következtében kialakult elváltozásokon is gyakran plasztikai sebészeti beavatkozásokkal lehet lényegesen javítani. Ezek a műtétek legtöbbször ambulanter vagy egy éjszakás bentfekvéssel elvégezhetők, a páciensek számára csekély megterheléssel, kevés kellemetlenséggel járnak.

Dr Sas György

Dr Sas György

A DR SAS CLINIC Plasztikai Sebészet tudása, gyakorlata garancia az arcplasztika, orrplasztika, szemhéj plasztika, mellplasztika, mellnagyobbítás, zsírleszívás, hasplasztika, törzsplasztika, fenék plasztika, izzadás megszűntetés műtét sikerére.

Dr. Mihályfi László

Dr. Mihályfi László

Budapesti magánrendelőmben a következő esztétikai, plasztikai sebészeti műtéteket végzem helyi érzéstelenítésben és/vagy kívánság szerint altatásban: mellplasztika, mellnagyobbítás mellfelvarrás, mellkisebbítés, férfi mellkisebbítés, ezen kívül orrplasztika, szemhéjplasztika, arcplasztika, fülplasztika, karplasztika, női intimplasztika és zsírleszívás. Teljes diszkréciót biztosítok. Célom a velem együtt dolgozó kollégákkal közösen, hogy maximális szakmai és emberi hozzáállással valósítsuk meg valamennyi szépülni és fiatalodni vágyó páciensünk elképzelését. Mindezt modern eszközökkel felszerelt rendelőben biztosítjuk. Fontos számomra, hogy minden páciensem rövid időn belül visszanyerje önbizalmát és ismét harmonikussá váljon az élete. Szívesen állok az Ön rendelkezésére is.

Dr. Rozsos Tamás

Dr. Rozsos Tamás

Szépségklinikánk több mint 15 éve működik változatlan helyen. A belvárosban levő intézetünkben a plasztikai műtétek mellett egynapos sebészeti beavatkozásokat is végzünk. Folyamatosan veszünk részt nemzetközi és hazai kongresszusokon és számos előadást tartunk tapasztalatainkból. Minden figyelmünket a páciensek irányában fordítjuk, részletes konzultációkkal segítjük a korrekt műtéti terv illetve kezelés kiválasztását.

Dr. Sashegyi Mihály

Dr. Sashegyi Mihály

Személyre szabott beavatkozások, megbízható szaktudás, kiszámíthatóság, empátia, minőségi környezet. Bejelentkezés, konzultáció: +36-1-388-3988 Számomra a legfontosabb a pácienseim önbizalmának és életvidám viselkedésének erősítése és megtartása az általunk kínált orvosi szolgáltatásokon keresztül. Dr. Sashegyi Mihály, plasztikai sebész.

Plasztikai sebész

Plasztikai sebész

Budapest szívében várjuk a szépülni vágyókat folyamatos akciókkal, személyre szabott árakkal és odafigyeléssel Intézetünk sikere elsősorban a nálunk dolgozó nemzetközileg elismert plasztikai sebészek szakértelmén, emberi hozzáállásán és tapasztalatán múlik, így munkatársainkat nagy gonddal választjuk ki. A plasztikai és esztétikai beavatkozásokat saját műtőinkben és kezelőinkben teljes biztonságban végzik plasztikai sebészeink, melyek a legmodernebb elvárásoknak megfelelő eszközparkkal felszereltek. Minden ponton ügyelünk a minőségre, a plasztikai beavatkozások során modern, korszerű altatószereket és fogyóeszközöket használunk, a világ vezető implantátumgyártó cégeinek termékeit alkalmazzuk. Kórtermeink felszereltsége, hangulata nemzetközi összehasonlításban is kimagasló minőséget képvisel. Nővéreink a nap 24 órájában pácienseink rendelkezésére állnak, így a plasztikai műtét után nálunk töltött 1-2 nap alatt személyre szóló odafigyelést és teljes ellátást kapnak. Széleskörű fizetési lehetőségek mellett, számos ajánlatot ? kedvezményes plasztikai sebészeti szolgáltatások, akciók, csomagajánlatok, részletfizetés ? kínálunk ügyfeleinknek a szolgáltatásaink igénybe vételére.

Hirdetés
Plasztikaisebész Portál

Plasztikaisebész Portál

Bizonyára Ön is elgondolkodott azon, hogy miként tudná még jobban érezni magát a bőrében? Itt a nyár, szeretne újra a régi bikinijébe bújni, vagy netán nagyobb keblekre vágyik, vagy nagyobb önbizalomra? Honlapunkat azért hoztuk létre, hogy megkönnyítsük Önnek a választást, akár plasztikai sebészeti, akár szépészeti beavatkozást választ.

Plesztikai sebészeti Centrum Budapesten

Plesztikai sebészeti Centrum Budapesten

Sokan közködnek olyan testi elváltozásokkal, melyek hatással vannak a mindennapokra. Egy komolyabb fogyokóra, vagy betegség is okozhat olyan változást a testen, amely következtében nem merünk lemenni a strandra, nehogy megbámuljanak minket. Az ilyen problémák kezelésére kiváló lehetsőég a plasztikai sebészet, ahol szinte bármely testrészünket átalakíttathatjuk olyanra, mint amit megálmodtunk magunknak. A zsírpárnák eltűnhetnek, arcunk kisímulhat, állunk éle újra kirajzolódhat, melynek következtében önbizalmunkat is visszanyerhetjük. Budapesti orvosesztétikai Centrumunkban szeretettel várjuk a szépülni vágyó pácienseket.

Tuti menü